OM MIG

Mitt namn är Andreas Gideonsson

och jag driver Agio Ekonomi. Jag bedriver min verksamhet med säte i Piteå men har tack vare digitaliseringen möjlighet att jobba med kunder i hela Sverige.


Redan från barnsben i Storuman visste jag att jag vill jobba med ekonomi och sedan studierna i civilekonomi vid Umeå Universitet har det varit min heltidssysselsättning. Efter 20 år som ekonom i Umeå, Luleå och Piteå har jag hunnit jobba med kunder i många olika branscher vilket gett mig en bred kunskapsbas. Eftersom världen och samhället är i ständig förändring prioriterar jag också att fortbilda mig kontinuerligt för att kunna ge bra stöd till mina kunder.


Som ekonom är man inget utan sina kunder. Med tiden har jag lärt mig att det är kundrelationerna som är det viktigaste för mig och som ger näring till mitt arbete.

Som kund hos Agio Ekonomi så ska man känna sig trygg med min hjälp och mitt engagemang. Oavsett om ert företag behöver min hjälp för hela er ekonomiska administration eller bara någon enstaka rådgivning per år så är det förtroendet som är viktigast.

För mig är det ett ömsesidigt samarbete där båda parter bidrar till ert företags välgång.

Kontakta mig så berättar jag mer om mig och vad jag kan bidra med för er!